Disputas: Marilex Rea Llave om “Adopsjon av forretningsanalyse i SMB” Fredag 28.08.2020

Marilex Rea Llave disputerer for ph.d.-graden med avhandlingen «Business Intelligence and Analytics in Small and Medium-Sized Enterprises» fredag 28. august 2020.

Om avhandling og disputas

Kandidaten: Marilex Rea Llave (1984 Kawit, Cavite, Filippinene). BA Bachelor i Computer Science – San Sebastian College Recoletos Cavite City, Filippinene og MA – Master i IKT – Universitetet i Agder (2014). Masteroppgave tittel: “Towards a multilevel ant colony optimization“.  Nåværende stilling – Analytics Konsulent hos Sysco AS.

Veiledere i doktorgradsarbeidet var professor Dag Håkon Olsen, Institutt for informasjonssystemer, UiA (hovedveileder) og professor Eli Hustad, Institutt for informasjonssystemer, UiA (medveileder)

Del denne siden: